Main menu:

Jim Humble's MMS - Miracle Mineral Solution - Water Purification Drops - Information om MMS

Sök

Go to content

Instruktioner på svenska för Jim Humble's MMS - Miracle Mineral Supplement

Användning

Vissa delar är en översättning av Bob Sagevid från Jim Humbles bok: Breaktrough - The Miracle Mineral Supplement of the 21st Century

Instruktionerna senast uppdaterade 2009-10-06.

Allmänt
MMS (NaClO2 - natriumklorit) levereras i flytande form. MMS-flaskan skall inte utsättas för direkt solljus (ökar trycket i flaskan) utan förvaras mörkt i ett skåp, kylskåp etc och vara utom räckhåll för barn.

Aktivera MMS med 10%-ig citronsyrelösning
Den aktiva substansen i MMS produceras då MMS, precis före intagandet, aktiveras med 10% citronsyrelösning.
Använd ett torrt mindre glas och ta alltid 5 droppar 10%-ig citronsyrelösning till varje droppe MMS. Vänta 3 minuter och späd sedan ut lösningen med rent vatten så att glaset bilr till 2/3-delar fyllt.


Du kan tillsätta te, ananas-, druv-, eller äppeljuice som inte har några extra tillsatser av C-vitamin (Ascorbinsyra) för att ta bort smaken och lukt av klordioxiden. Om du tillsätter juice så räcker det att du först späder på med vatten till 1/3 av glasets volym och sedan tömmer du på juicen så att glasets fylls till 2/3.

Bilden till höger visar en ren 100% druvjuice, utan tillsatser, som finns att köpa på Lidl för 10 kr/liter. En perfekt juice att använda till MMS.

Använd inte juice av citrusfrukter eller juicer som innehåller askorbinsyra eftersom de neutraliserar MMS funktion.

Drick sedan ur och skölj ner med ett extra glas rent vatten (gärna lite lagom varmt) om du vill. Tycker du att det är svårt att få ner lösningen så ta en stund på dig att dricka ur. 1-5 min är ok.

Glöm inte att skölja munnen ordentligt efter det du tagit dosen. Citronsyran har en viss frätande inverkan på tänderna om den ligger kvar i munnen precis som om du ätit en
apelsin eller äpple.


Den aktiva substansen som bildas vid aktiveringen är klordioxid (ClO2). Den luktar som klorin med är ur kemisk uppbyggnad annorlunda. Klordioxid har används i mer än 50 år att rena dricksvatten med i våra vattenverk världen över.

Klordioxid (ClO2) är en av de mest effektiva substanser som finns för att döda patogener (sjukdomalstrande bakterier mm) genom oxidation, en helt annorlunda kemisk reaktion än den som orsakas av klorin. Oxidation genom klordioxid orsakar ingen skada på fysiologin. En 10-ppm (ppm = parts per million) dryck med klorin utspädd i t ex druvjuice orsakar flera timmars kraftigt illamående hos en frisk person medan en 10-ppm dryck med klordioxid utspädd med t ex druvjuice skapar inget illamående hos en frisk person men är mycket effektivare än klorin att döda patogener. Läs mer om detta på Jim Humble's dokument
Understanding MMS


Inga funktioner eller element i människokroppen, inklusive 'goda' aeroba bakterier, påverkas av klordioxid i lösningar på 50-ppm eller mindre. Tvärtom så stimulerar lösningar av klordioxid på 0,1-1-ppm en spektakulär reaktion i immunsystemet som då attackerar anaeroba bakterier, virus, parasiter, skadligt mögel, jäst och andra patogener.

Normaldosering av MMS för vuxna, friska personer - enligt Jim Humble

referens MMS Fundamentals.

Upprepade små doser av MMS som intas med 1 - 2 timmars mellanrum, är mer effektiva än större doser av MMS som intas morgon och kväll. Vi vet nu att klordioxiden som genereras av MMS stannar inte kvar i kroppen mer än högst 2 timmar efter intag. Storleken på dosen verkar inte ha så stor betydelse jämfört med hur länge klordioxiden är verksam i kroppen. Vare sig dosen är stor eller liten så försvinner den ganska så snart i kroppen genom reaktion med patogener och endast lite bordsalt kvarstår som enda restprodukt.

Börja alltid med en droppe MMS som du aktiverar med 5 droppar 10%-ig citronsyrelösning och sedan väntar i tre minuter innan du tar dosen. Öka sedan med en droppe MMS varje gång du känner att du kan.

Så andra dosen kan du öka till två droppar (efter 1 - 2 tim) om du inte kände dig illamående av en droppe. Sedan fortsätter du öka med en droppe t ex varannan timme tills du känner att du nått maximum för vad du tål utan att må illa. Tre eller fyra droppar är oftast tillräckligt. Mindre doser av MMS som tas oftare förhindrar bättre reproduktionen av patogener i kroppen vid t ex förkylning eller influensa.

Ska jag ta MMS före eller efter maten?
Den bästa effekten av MMS får du om du tar MMS på fastande mage. Om du får problem med illamående så ta MMS 1-2 timmar efter maten. Du kan ha i minnet att ju lättare du får illamående desto mindre tid kan du låta gå efter det att du ätit tills du tar MMS. Mår du lätt väldigt illa så ta MMS direkt efter maten.

Hjälp kroppen att återhämta sig:
Andas mycket frisk luft. 70% av kroppen utsöndring av slaggämnen sker via utandningen. Drick ordentligt med rent vatten, naturliga rena juicer och örtteer för att hjälpa kroppen att bli av med gifterna. Drick 2-4 liter vatten/dag (en del experter på området rekommenderar att dricka destillerat vatten). Om du känner dig sliten och/eller uttröttad så signalerar kroppen att den vill ha vila. Var snäll mot dig själv och ge dig vila.

Om du mår för illa
Om reaktionen av MMS tillfälligt blir för stark för dig så att du vill häva den, kan du motverka MMS genom att ta ett glas vatten med 1 tesked ascorbinsyra och dricka det.

Viktigt:
Se alltid till att du går till läkare och får en ordentligt kontroll av din hälsa om du har varaktiga hälsoproblem. Det kanske inte alls är utrensningssymptom utan tecken på sjukdom.

upp

Startsida | Användning | Information | Nyheter | Site Map


Back to content | Back to main menu